aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠισώπλατα μαχαιρωμένη

Πισώπλατα μαχαιρωμένη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τι κι αν προηγήθηκε η Αλκή Ορόκλινη στο προψεσινό παιχνίδι με τον Ερμή; Προδόθηκε ξανά από την αμυντική της γραμμή και ηττήθηκε (2-3) στο ΓΣΖ. Το παθητικό γράφει 16 γκολ σε εννιά ματς, που είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Η ήττα έφερε την υποχώρηση στην 11η θέση. Πλέον, η ομάδα που φάνταζε ικανή να ξεχωρίσει από τις ομάδες του βυθού αποτελεί κοντινή ανάμνηση, η οποία βάσει προγράμματος μπορεί να γίνει και μακρινή. Οι κυανέρυθροι θα υποδεχτούν αύριο την ΑΕΚ, θα ακολουθήσει η έξοδος στο Τσίρειο για το ματς με την ΑΕΛ και έπειτα η φιλοξενία του Απόλλωνα.

Για το παιχνίδι με τους κιτρινοπράσινους θα είναι διαθέσιμος ο Φαμπρίσιο Σιμόες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Πάντως, ο Ράντοσλαβ Βασίλιεφ, ο οποίος τον αντικατέστησε, πέτυχε το ένα εκ των δύο προχθεσινών τερμάτων της Αλκής (το άλλο ο Γουίλι Σεμέδο). Ήταν η πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα, μετά τον τραυματισμό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ