aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΝέο «κτύπημα» από Αράνθ κατά Αλκής: «Το ανέλαβαν οι δικηγόροι μου…»

Νέο «κτύπημα» από Αράνθ κατά Αλκής: «Το ανέλαβαν οι δικηγόροι μου…»

Νέο κτύπημα από τον Ασιέρ Αράνθ ο οποίος αγωνίστηκε για μικρό διάστημα (6 συμμετοχές) στην Αλκή Ορόκλινη από τις αρχές Φεβρουαρίου 2020 μέχρι τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Ο Ισπανός ισχυρίζεται πως υπέγραψε συμβόλαιο για 1.5 χρόνο στην Αλκή, αλλά ενώ η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις πρόσφατα δεν τον ειδοποίησε να επανέλθει.

Μετά τα όσα ισχυρίστηκε σε Μέσο της πατρίδας του και την απάντηση της Αλκής, σχολίασε κάτω από την κοινοποίηση της κυανέρυθρης ανακοίνωσης στη σελίδα της ομάδας στο Facebook: «Από το σεβασμό προς την Αλκή, δεν θα δείξω στα κοινωνικά δίκτυα κανένα είδος εγγράφου που να πιστοποιεί τη διάρκεια της σύμβασής μου… Νομίζω ότι δεν είναι ώρα… Τώρα είναι ένα θέμα που θα αναλάβουν οι δικηγόροι μου για να βρω την καλύτερη λύση για μένα. Καλή τύχη αυτή τη σεζόν και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω στην Αλκή».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ