aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Καίει» την Αλκή και κινείται νομικά εναντίον της ο Ισπανός Αράνθ

«Καίει» την Αλκή και κινείται νομικά εναντίον της ο Ισπανός Αράνθ

Σε δημοσίευμα στην Ισπανία γίνεται αναφορά για στον Ασιέρ Αράνθ ο οποίος αγωνίστηκε για μικρό διάστημα (6 συμμετοχές) στην Αλκή Ορόκλινη από τις αρχές Φεβρουαρίου 2020 μέχρι τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Αναφέρεται πως υπέγραψε συμβόλαιο για 1.5 χρόνο στην Αλκή, αλλά ενώ η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις πρόσφατα δεν τον ειδοποίησε να επανέλθει.

Ο Aράνθ, ο οποίος επέστρεψε στην Ισπανία τον Μάιο μετά την επιβεβαίωση της αναστολής του κυπριακού πρωταθλήματος, προετοιμαζόταν εντατικά στην πατρίδα του και περίμενε ειδοποίηση από την Αλκή για να επιστρέψει στην Κύπρο, αλλά όπως υποστηρίζει κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Έτσι, κινήθηκε νομικά με τον ισχυρισμό «έπρεπε να υπηρετήσω άλλη μια σεζόν. Περιμένω να με ειδοποιήσει ο σύλλογος αν θέλουν να συνεχίσω ή όχι». Ο ποδοσφαιριστής έχει απευθυνθεί δύο φορές στον σύλλογο, αλλά δεν έχει πάρει καίμ απάντηση -υποστηρίζεται επίσης στο ρεπορτάζ-, γεγονός που όπως επίσης ισχυρίζεται ο συντάτκης του ρεπορτάζ «υποδηλώνει ότι η Αλκή (“που έχει αλλάξει ιδιοκτήτες” επισημαίνει τον παίκτη) δεν θέλει τον Άσιερ να επιστρέψει στην Κύπρο και το κάνει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο»

«Επειδή έχω την προσφορά που υπέγραψα και το συμβόλαιο που με συνδέει με το σύλλογο. Θα διεκδικήσω τα δικαιώματά μου», λέει ο επίσης Αράνθ και καταλήγει: «Εδώ είμαστε συνηθισμένοι με άλλο τρόπο να κάνουμε τα πράγματα, πιο καθαρά και με διαφάνεια. Εκεί βλέπετε πράγματα που δεν είναι πολύ φυσιολογικά. Είναι πιθανό οι νέοι ιδιοκτήτες, βλέποντας ότι η ομάδα δεν πήγε καλά την περασμένη σεζόν, αποφάσισαν να αλλάξουν ολόκληρη την ομάδα. Και αυτό είναι κάτι που καταλαβαίνω, αλλά θα ήθελα να ειδοποιηθώ για να βρω το μέλλον μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ