Η θέση της Αλκής για τις καταγγελίες του Αράνθ

Η διοίκηση της Αλκής με ανακοίνωσή της τοποθετείται για τις καταγγελίες που έκανε με δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Ασιέρ Αράνθ, ο οποίος τόνισε πως υπέγραψε συμβόλαιο για 1.5 χρόνο, αλλά «η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις δεν με ειδοποίησε. Περιμένω να με ειδοποιήσει ο σύλλογος αν θέλουν να συνεχίσω ή όχι. Θα διεκδικήσω τα δικαιώματά μου».

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον ποδοσφαιριστή Ασιέρ Αράνθ, επιθυμούμε να τονίσουμε τα εξής: 1. Η ομάδα μας τήρησε τη συμφωνία η οποία υπεγράφη στον απόλυτο βαθμό. 2. Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει ότι δεν έχει καμία συμβατική υποχρέωση με την ομάδα μας. Για το συγκεκριμένο θέμα έχει ενημερωθεί εδώ και περίπου δύο βδομάδες, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου».

Επίσης, ο πρόεδρος Άντης Λόππας είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις: «Ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο για έξι μήνες, είχε πληρωθεί και έφυγε. Η Αλκή δεν έχει συμβόλαιο μαζί του για το 2020-21. Πήραμε μια επιστολή από το δικηγόρο του και εμείς ενημερώσαμε και την ΚΟΠ, ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο. Η Αλκή είναι καθαρότατη σε αυτό το θέμα. Ενημερώσαμε την ομοσπονδία για να ξέρει. Είναι πολύ το θράσος και θα το αντιμετωπίσουμε νομικά. Το να αποδείξει κάποιος την παραποίηση είναι ζήτημα 30 δευτερόλεπτων. Ήταν κακά παραποιημένο αυτό που μας έστειλαν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ