aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΗ νέα επιτυχία στο τεχνικό τιμ κι οι ευχαριστίες των διδύμων!

Η νέα επιτυχία στο τεχνικό τιμ κι οι ευχαριστίες των διδύμων!

Κλείνει με απόλυτη επιτυχία το προπονητικό τιμ του Ακρίτα Χλώρακας, αφού μετά τον Άγγελο Ευθυμίου ενισχύεται η ομάδα με ακόμη ένα νεαρό τεχνικό, τον Γιάννη Χριστοδούλου. Ο Ακρίτας κάνοντας πράξη την απόφαση να πορευτεί με νεαρούς γηγενείς προπονητές δίνει τα ηνία της ομάδας σε δύο νεαρούς και πολλά υποσχόμενους προπονητές.

«Η ομάδα μας καλωσορίζει και τον Γιάννη Χριστοδούλου και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ σε μία άλλη εξέλιξη, εκφράζονται ευχαριστίες στη διοίκηση της ομάδας της Πάφου, από τους δίδυμους Πόλυ και Δημήτρη Φιλίππου οι οποίοι ανανέωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Άκριτα Χλώρακας που άλλη μια χρόνια πίστεψε σε εμένα και έγινε η ανανέωση του συμβόλαιο μου. Ελπίζω όλοι στόχοι της ομάδας να υλοποιηθούν και η ομάδα την νέα χρόνια να έχει μόνο επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ