aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Γιγαντοοθόνη πίσω από τη Νότια κερκίδα στην «Αρένα»

ΑΕΚ: Γιγαντοοθόνη πίσω από τη Νότια κερκίδα στην «Αρένα»

Μερικά εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από τον σημαντικότερο αγώνα σε εγχώριες διοργανώσεις στην ιστορία της ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς απέχουν 90 λεπτά από τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία τους. Για να τα καταφέρουν πρέπει να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ στο κατάμεστο ΓΣΠ, εγχείρημα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο για την ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν.

Στους κιτρινοπράσινους υπάρχει ξεσηκωμός και πίστη για «διπλό» στη Λευκωσία. Η διοίκηση της ΑΕΚ, μετά από απαίτηση αρκετών οπαδών της ομάδας, αποφάσισε να τοποθετήσει γιγαντοοθόνη έξω από την «Αρένα» και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος της Νότιας κερκίδας, ώστε να μπορεί ο κόσμος να παρακολουθήσει τον «τελικό» του πρωταθλήματος. Ο χώρος θα διαμορφωθεί καταλλήλως, ώστε να μπορεί να φιλοξενηθούν αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ΑΕΚ θα πάει «πάνοπλη» στη Λευκωσία, αφού ο Φαράζ προπονείται κανονικά, ενώ εκφράζεται βεβαιότητα για ετοιμότητα των Λέντες και Λόπες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ