aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΟλοκληρώνει και περιμένει τη Σλοβακία η Εθνική Παίδων

Ολοκληρώνει και περιμένει τη Σλοβακία η Εθνική Παίδων

Στην Πάφο βρίσκεται από χθες το μεσημέρι  η αποστολή της Εθνικής Παίδων ενόψει των υποχρεώσεων της στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 της UEFA. Ο κύκλος της προετοιμασίας συνεχίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου και θα ολοκληρωθεί σήμερα στα Κούκλια ενόψει της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Σλοβακία και αύριο στις 15:15 στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών με ελεύθερη είσοδο.

Από αγωνιστικής πλευράς και όπως διαφάνηκε και μέσα από την προπόνηση της Δευτέρας δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα. Όπως σε κάθε πρεμιέρα, είναι σημαντικό το βαθμολογικό κέρδος που θα δώσει ώθηση για το καλύτερο στη συνέχεια στον όμιλο μας.

Την Τετάρτη παράλληλα με τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Σλοβακία που θα αρχίσει στις 15:15 στο Παφιακό θα διεξαχθεί ο αγώνας Ιρλανδία – Νησιά Φαρόε. Η αποστολή της Σλοβακίας βρίσκεται στην Κύπρο από τη Δευτέρα. Η προσεχής αντίπαλος μας στην προκριματική φάση νίκησε με 4-0 το Σαν Μαρίνο, 4-3 τη Βόρεια Ιρλανδία και ηττήθηκε με 6-0 από την Ισπανία.

Τον αγώνα της Τετάρτης θα διαιτητεύσει ο Αλβανός Andi Koçi με βοηθούς τον συμπατριώτη του Denis Rexha και το Ρώσο Alexey Lunev. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Aleksei Matiunin (Ρωσία) και παρατηρητής διαιτησίας ο Βέλγος Frank De Bleeckere. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Πολωνός Miroslaw Ryszka.

Για τους τρεις αγώνες που θα δώσει η Κύπρος ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς έχει στη διάθεση του 18 ποδοσφαιριστές, όπως δηλαδή επιβάλουν οι κανονισμοί της UEFA.

Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Νεόφυτος Ραουνάς (ΑΕΚ), Αλέξανδρος Μιχαήλ, Γιάννης Γερολέμου, Ελισσαίος Ανδρέου (ΑΕΛ), Δημήτρης Τουμάζου, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Μιχάλης Ιωάννου (Ανόρθωση), Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Χάρης Σωκράτους, Γιάννης Ανδρέου (ΑΠΟΕΛ), Μιχάλης Γενεθλίου (Απόλλων), Ραφαήλ Πιττάτζιης (ΕΝΠ), Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Καρμιώτισσα), Κωνσταντίνος Σεργίου, Ιωάννης Κωστή (Νέα Σαλαμίνα), Ανδρέας Κατσαντώνης (Ομόνοια), Παναγιώτης Λουκά (Αταλάντα), Χρίστος Σιέλης (Shrewsbury Town FC).

Το πρόγραμμα της Εθνικής μας

Κύπρος – Σλοβακία: 15 Μαρτίου 2017 / Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών στις 15:15

Κύπρος – Νησιά Φαρόε: 17 Μαρτίου 2017 / Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών στις 15:15

Κύπρος – Ιρλανδία: 20 Μαρτίου 2017 / Κοινοτικό Κουκλιών στις 15:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ