aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το Βέλγιο

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το Βέλγιο

Σε ρυθμούς προκριματικής φάσης μπήκε από σήμερα το απόγευμα η Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες που ακολουθούν στο Βέλγιο και στο ΑΕΚ Αρένα με την Ουγγαρία. Ο κύκλος της προετοιμασίας άρχισε το απόγευμα στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας και από αύριο οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Βέλγιο. Η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το Βέλγιο ξημερώματα Τρίτης και θα επιστρέψει στην Κύπρο ξημερώματα του ερχόμενου Σαββάτου.

Ο αγώνας με τους Βέλγους θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη και θα ακολουθήσει (14 Νοεμβρίου) ο εντός έδρας αγώνας με την Ουγγαρία. Το Βέλγιο το είχαμε αντιμετωπίσει τον περασμένο μήνα στη Λάρνακα και τότε χάσαμε με 2-0, λίγες ημέρες μετά το νικηφόρο 2-1 πάνω στην Τουρκία. Μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ελπίδων, η εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια). Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Νίκου Ανδρονίκου για το παιχνίδι με το Βέλγιο βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές.

ΑΕΛ: Μάριος Ηλία, Χρίστος Γουήλερ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νικόλας Ματθαίου, Παναγιώτης Αρτυματάς, Κώστας Πηλέας

ΑΠΟΕΛ: Ανδρέας Παρασκευά

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ιωάννης Πίττας, Λεωνίδας Κυριάκου, Ματίας Σπόλιαριτς

ΑΡΗΣ: Κυριάκος Παναγή, Ανδρέας Φράγκου

ΕΘΝΙΚΟΣ: Γιώργος Παπαγεωργίου

ΕΝΩΣΗ: Αντώνης Κουμής

ΕΡΜΗΣ: Πάρης Ψάλτης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ανδρέας Καρό, Ιωάννης Κούσουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κωνσταντίνος Σωτηρίου

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ανδρέας Χριστοδούλου

ΠΑΦΟΣ FC: Παναγιώτης Ζαχαρίου

FC FUENLABRADA: Θεόδωρος Ιωσηφίδης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ