aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΕΠ: Βραβεύθηκαν όσοι διακρίθηκαν (pics)

ΚΟΕΠ: Βραβεύθηκαν όσοι διακρίθηκαν (pics)

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η τελετή βραβεύσεων για τα 40χρονα της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λεμεσού.

Το παρών του έδωσε το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ Τάσος Προκοπίου, ο οποίος στο παρελθόν υπηρέτησε εθελοντικά ως διοικητικός παράγοντας την ΚΟΕΠ. Στην εν λόγω εκδήλωση, βραβεύθηκαν ομάδες και ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στη λήξασα σεζόν στη Λεμεσό.

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Προκοπίου

«Ξεχωριστή είναι η χαρά μου, αφού εκπροσωπώντας τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, στην Τελετή Βραβεύσεων για τα 40χρονα της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λεμεσού, βρίσκομαι ανάμεσα σε στενούς συνεργάτες και φίλους, που είχα ως συνοδοιπόρους στην μακρόχρονη παρουσία μου, υπηρετώντας εθελοντικά ως διοικητικός παράγοντας την ΚΟΕΠ.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, μας δίνεται η ευκαιρία να χειροκροτήσουμε και να επαινέσουμε Ομάδες και Ποδοσφαιριστές, που διακρίθηκαν την περίοδο 2015-2016 στην Λεμεσό, καθότι η επιβράβευση είναι η ελάχιστη ανταπόδοση που ο καθένας πρέπει να προσφέρει στους αθλούμενους, οι οποίοι δίνουν ό,τι καλύτερο αγωνιστικά, για να φτάσουν στην κορυφή.

Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο έχει έντονη τη σφραγίδα του στα αθλητικά πράγματα του τόπου μας και οι εθελοντές παράγοντες του που το υπηρετούν,  το κρατούν πάντα ψηλά στις επάλξεις. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους που υπηρετούν και μοχθούν για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τάκη Παναγιώτου και τα λοιπά Μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, για την πρόσκληση να παραστώ και να τιμήσω με την παρουσία μου, την Τελετή Βραβεύσεων για τα 40χρονα της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Λεμεσού, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο ΚΟΑ, αλλά και εγώ προσωπικά, θα είμαστε πάντοτε κοντά στο Ερασιτεχνικό για κάθε βοήθεια και οικονομική στήριξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ