aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒίντεο: Το 120ό γκολ, το σερί του «Τρίσκο» και δύο ακυρωθέντα τέρματα

Βίντεο: Το 120ό γκολ, το σερί του «Τρίσκο» και δύο ακυρωθέντα τέρματα

Ναι, σωστά το μαντέψατε. Το σκορ άνοιξε στη Λάρνακα υπέρ της ΑΕΚ και ο δράστης δεν ήταν άλλος από τον Ιβάν Τρισκόφσκι! Ο Σκοπιανός νίκησε με κεφαλιά τον κίπερ της ΠΑΕΕΚ, Πάτρικ Πρόσκεκ, αξιοποιώντας τη σέντρα του Χεβιέρ Εσπινόσα στο 12ο λεπτό.

Λίγα 24ωρα μετά το νέο συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Λάρνακας, που έχει διάρκεια έως το 2024, αποζημίωσε τους κιτρινοπράσινους σκοράροντας για έκτο σερί παιχνίδι στο τρέχον πρωτάθλημα. Μαζί με την τελευταία αγωνιστική της περασμένης περιόδου, μετρά εφτά παιχνίδια ανελλιπούς σκοραρίσματος και κυνηγά του Ράινερ Ράουφμαν, Μπερνάντο Βασκονσέλος και Παϊσάο, που σταμάτησαν στα εννιά.

Αυτό είναι το 120ό τέρμα του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια, διάστημα λίγων λεπτών σημειώθηκαν άλλα δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα, που όμως δεν μέτρησαν.
Στο 14’ σούταρε ο ακάλυπτος Ντάρμπισαϊρ, απέκρουσε ο Πρόσεκ και ο «Τρίσκο» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Ένα λεπτό αργότερα σκόραρε ο Χαραλάμπους για την ΠΑΕΕΚ, αλλά ακυρώθηκε το τέρμα για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Δείτε το γκολ του Τρισκόφσκι:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ