Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, θα εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ να υπάρχει μόνο ένας γύρος στο β’ γκρουπ από το νέο πρωτάθλημα.
Αυτό δήλωσε ψες στην τηλεόραση του Σίγμα, μετά την γιορτή για τη βράβευση των κορυφαίων της σεζόν 2023-24.
Έτσι από 14 τα παιχνίδια θα είναι εφτά. Η εισήγηση αυτή είχε γίνει από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη.
Αναλυτικά η σχετική δήλωση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας:
«Δεν ήταν κακό το δεύτερο γκρουπ, ήταν ανταγωνιστικό. Για να το κάνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικό, η πρόθεσή μου είναι να εισηγηθώ στο Διοικητικό Συμβούλιο να υπάρχει μόνον ένας γύρος στα πλέι άουτ.
Θα είναι μόνον επτά παιχνίδια και θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό.
Βλέπουμε τα προβλήματα εκεί που υπάρχουν, δεν αδιαφορούμε και μαζί με τους συνεργάτες μου στο ΔΣ και στην Εκτελεστική Επιτροπή δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να πηγαίνουμε μπροστά, να μην υπάρχουν πισωγυρίσματα».














