aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΜαλεκκίδης: «Να εκπληρώσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα»

Μαλεκκίδης: «Να εκπληρώσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα»

Πέντε ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, οι Χάμπος Κυριάκου και οι Δημήτρης Δημητρίου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ανδρέας Παναγιώτου και Γιώργος Μαλεκκίδης, κλήθηκαν από τον Τιμούρ Κετσπάγια στην αποστολή της Εθνικής Κύπρου για τα φιλικά παιχνίδια με Μολδαβία και Σαν Μαρίνο στις 8 και 11 Ιουνίου. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των κυανόλευκων της Λεμεσού, ο Γιώργος Μαλεκκίδης, μίλησε για την παρθενική του παρουσία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα,

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα

«Σε ρυθμούς προετοιμασίας εισέρχονται οι Εθνικές ομάδες ενόψει των διεθνών αναμετρήσεων Μαΐου.

Δύο φιλικούς αγώνες με τη Μολδαβία και το Σαν Μαρίνο θα δώσει η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Οι αγώνες θα γίνουν εκτός έδρας στις 8 και 11 Ιουνίου.

Πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κλήθηκαν στην εθνική Ανδρών Κύπρου με τον Γιώργο Μαλεκκίδη να καλείται για πρώτη φορά.

Ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου και οι Δημήτρης Δημητρίου, Ντανίλο Σπόλιαριτς και Ανδρέας Παναγιώτου θα βρίσκονται στη διάθεση του κ. Κετσπάγια ενόψει των δύο φιλικών αγώνων.

Γιώργος Μαλεκκίδης: “Να εκπληρώσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα”

Δεν είναι η πρώτη φορά που κλήθηκε ο Μαλεκκίδης στην Εθνική αφού το όνομά του συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών τον περασμένο Μάρτιο ωστόσο λόγω τραυματισμού η ευκαιρία για το διεθνές του ντεμπούτο αναβλήθηκε.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, για το νέο κεφάλαιο το οποίο ανοίγεται στην καριέρα του δηλώνοντας πανέτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με το εθνόσημο στο στήθος.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που θα βρίσκομαι με την αποστολή της εθνικής Κύπρου και το να αγωνιστώ για τη χώρα μου είναι ένα από μεγαλύτερα μου όνειρα.

Αισθάνομαι ότι μέσα από αυτή τη κλήση, ανταμείβομαι για τη μεγάλη μου προσπάθεια και για τη βελτίωση που είχα στη φετινή σεζόν. Παρόλο που δεν ήταν πετυχημένη η χρονιά για την ομάδα, νομίζω ότι σε ατομικό επίπεδο βελτιώθηκα πάρα πολύ και απόκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ