aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤη ζώνουν μαύρα φίδια την Πάφος FC

Τη ζώνουν μαύρα φίδια την Πάφος FC

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η αγωνία παρατείνεται στην Πάφος FC και με τη νέα ήττα από την Ανόρθωση (0-1), η θέση της παραμένει επισφαλής στον βαθμολογικό πίνακα. Με τους 21 βαθμούς δεν μπορεί να νοιώθει άνετα η νεοφώτιστη και πλέον η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης με τον Άρη στο Τσίρειο. Αν ηττηθεί, η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα, ενώ ακόμη και με έναν βαθμό, όλα θα είναι καλύτερα.

Προχθές πάντως, στο ντεμπούτο του Στίβεν Πρέσλι στον πάγκο της, η Πάφος FC έδειξε θετικά στοιχεία, είχε δοκάρι με τον Σικόρκσι και μια φάση στο 88’ με τον Τορμπίνσκι για να πάρει τον έναν βαθμό, όμως στο τέλος έμεινε με άδεια χέρια. Ο Σκωτσέζος τεχνικός είδε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν και θα προσπαθήσει να τα διορθώσει.

Αυτό που φάνηκε σε ακόμη έναν αγώνα είναι πως οι επιθετικές αδυναμίες στερούν τη δυνατότητα στην ομάδα να πάρει βαθμούς, που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή. Το προχθεσινό παιχνίδι, όμως, ανήκει στο παρελθόν και οι γαλάζιοι εστιάζουν την προσοχή τους σε αυτό που ακολουθεί, ενώ λόγω κοντινής απόστασης, ποντάρουν και στην παρουσία των οπαδών τους, στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ