aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ξεκούραση πριν από το κομβικό 10ήμερο

Πάφος FC: Ξεκούραση πριν από το κομβικό 10ήμερο

Διήμερο ρεπό παραχωρήθηκε το σαββατοκύριακο στους ποδοσφαιριστές της Πάφος FC από τον Μίτσελ Σαλγκάδο, κλείνοντας ραντεβού για επιστροφή στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι γαλάζιοι έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν μπαταρίες, πριν το κομβικό δεκαήμερο που θα ακολουθήσει, το οποίο περιλαμβάνει τριάδα εκτός έδρας αγώνων «φωτιά».

Αρχικά, την Παρασκευή (21/4) η παφιακή ομάδα θα πάει στο «Αλφαμέγα» για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, ενώ πέντε ημέρες αργότερα (26/4) ακολουθεί ο αγώνας κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Η τριάδα ολοκληρώνεται την Πρωτομαγιά, με την Πάφος FC να επιστρέφει στη Λεμεσό, αυτή τη φορά για να κοντραριστεί με τον Άρη.

Πρόκειται για ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα, το οποίο άπαντες στo στρατόπεδο της ομάδας αντιμετωπίζουν ως μεγάλη ευκαιρία, να αποδείξουν ότι είναι ικανοί για πολλά περισσότερα απ’ όσα έχουν ήδη καταφέρει.

Προέχει βέβαια, το ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, στο οποίο οι γαλάζιοι θέλουν να «κολλήσουν» δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά από ένα τρίμηνο. Τότε ήταν που κέρδισαν για τελευταία φορά δύο σερί ματς, όταν είχαν επικρατήσει Παραλιμνίου (2-0) και Δόξας (3-1), στις 13 και 21 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Σε ενδεχόμενο που η Πάφος FC φέρει εκ νέου εις πέρας την αποστολή της, θα αφήσει τη λεμεσιανή ομάδα στο -5.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ