aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο παίκτης που θέλει να φέρει στην Ομόνοια ο Νταμπράουσκας»

«Ο παίκτης που θέλει να φέρει στην Ομόνοια ο Νταμπράουσκας»

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν στην Ομόνοια, αξιολογώντας τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ, αλλά και παρακολουθώντας ενδεχόμενους μετεγγραφικούς στόχους. Μια τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα «Sportime.gr» είναι και αυτή του Μάρκο Μπάκιτς που αγωνίζεται στον ΟΦΗ.

Ο προπονητής των πρασίνων γνωρίζει καλά τον Μαυροβούνιο κεντρικό μέσο, καθώς έχουν συνεργαστεί στην αρχή της φετινής σεζόν στην ομάδα της Κρήτης. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο Νταμπράουσκας θα ήθελε υπό προϋποθέσεις τον Μπάκιτς στην Ομόνοια.

Όσον αφορά τον 30χρονο Μαυροβούνιο πάντως, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τορίνο, Φιορεντίνα, Σπέτσια, Μπελενένσες, Μπράγκα, Αλκορκόν, Μουσκρόν και Μπουντούσνοστ. Τον Ιανουάριο του 2023 πήρε μετεγγραφή για τον ΟΦΗ, με τον οποίο έχει καταγράψει 43 συμμετοχές (8 γκολ, 5 ασίστ) και με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο για μια ακόμα σεζόν. Είναι επίσης 26 φορές διεθνείς με το Μαυροβούνιο.

Το δημοσίευμα:

«Την ώρα που ο Γιάννης Αναστασίου πήγε την Ομόνοια στον τελικό του Κυπέλλου και ευελπιστεί να κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι στην Πάφος FC, ο Βάλντας Νταμπάουσκας βγάζει τα συμπεράσματά του για του χρόνου. Ο Λιθουανός θα αναλάβει μετά το τέλος της σεζόν και δεδομένου ότι ξέρει το πρωτάθλημά μας, έχει δεχτεί ουκ ολίγες κλήσεις από τα μέρη μας.

Εύλογο να κάνουν κάποιοι και διάφορες σκέψεις για ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Τους είχε, τους ξέρει και ορισμένους τους επέλεξε. Μόνο που κάθε ομάδα έχει άλλους στόχους και άλλες ανάγκες. Έναν θα ήθελε υπό προϋποθέσεις, τον Μπάκιτς. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή, ενώ ο Μαυροβούνιος δεν μένει και ελεύθερος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ