aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Αυτή τη φορά θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες

Πάφος FC: Αυτή τη φορά θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, η Πάφος FC έκανε το καθήκον της κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Το ίδιο θα θελήσει να κάνει και σήμερα (19:00, Cytavision1) απέναντι στον Οθέλλο, από τον οποίο φιλοξενείται στο «Αμμόχωστος» για την 25η αγωνιστική. Σε ένα παιχνίδι παρόμοιου χαρακτήρα με το τελευταίο, έχοντας τον τίτλο του φαβορί, η παφιακή ομάδα θα θελήσει να πανηγυρίσει δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, ώστε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Βέβαια, η ομάδα της Αθηαίνου δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολο αντίπαλο, ενώ και η αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό ήχησε «καμπανάκι» για τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο και τους παίκτες του. Οι γαλάζιοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να υπάρξουν νέα «καρδιοχτύπια», με τον Ισπανό να έχει ήδη επιστήσει την προσοχή προς αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.

Ο ίδιος πάντως, θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την εξέδρα λόγω τιμωρίας και δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάριο Δημητρίου και Πέδρο Πελάζιο. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπρούνο, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ του. Επιστρέφει ο Άντριαν Ρους που εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών θα παίξει σήμερα και θα χάσει το επόμενο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ