aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΓερμανός σκάουτερ κοστολογεί τον Βαλακάρι 1 εκατ. ευρώ

Γερμανός σκάουτερ κοστολογεί τον Βαλακάρι 1 εκατ. ευρώ

Ο Γερμανός σκάουτερ Φίλιπ Χόλενχορστ ενημέρωσε στο twitter ότι παρακολουθεί τον Όνι Βαλακάρι, για λογαριασμό ομάδων της πατρίδας του από την Α’ και τη Β’ Κατηγορία. Τον κοστολογεί 1 εκατ. ευρώ και αναφέρει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του:

«Σκάουτιγκ για την 1η και 2η Μπουντεσλίγκα

Όνι Βαλακάρι της Πάφος FC. Γεννημένος το 1999.

Ο Βαλακάρι είναι πολύπλευρος επιθετικός παίκτης που χρησιμοποιείται καλύτερα ως κεντρικός επιθετικός μέσος. Είναι ψηλός και διαθέτει στέρεες αθλητικές ικανότητες.

Τιμή: Βρίσκεται στην Κύπρο και θα πρέπει να είναι διαθέσιμος για 1 εκατ. ευρώ.

Προφίλ: Κεντρικός επιθετικός παίκτης που δεν έχει ισχυρές ικανότητες στο ένας εναντίον ενός, αλλά δημιουργεί απειλή για γκολ μέσω της έξυπνης συμπεριφοράς του χωρίς την μπάλα και καλής ερμηνείας της δυναμικής.

Δυνατότητα: Αν είναι καλά ενσωματωμένος στην ομάδα του, έχει ό,τι χρειάζεται για να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο από ό,τι είναι τώρα. Θα μπορούσε να πάει καλά σε ομάδες όπως οι Πάντερμπορν, Έλβεσμπεργ και Χόλσταϊν Κιέλ.

Ο Βαλακάρι έχει εξαιρετική κίνηση μεταξύ των γραμμών, εξαιρετικό προσανατολισμό προς τα εμπρός και μπορεί να παίξει συνδυασμούς σε στενούς χώρους για να βάλει την ομάδα του μπροστά από την εστία. Έρχεται σε καλές τελικές θέσεις και έχει καλό δεξί πόδι, καθώς και δυνατό αριστερό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ