aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το «ευχαριστώ» στον Αναστασίου

Ομόνοια: Το «ευχαριστώ» στον Αναστασίου

Ο τεχνικός των πρασίνων στήριξε τους παίκτες του και θα θελήσουν να του το ανταποδώσουν με νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Υπήρξαν παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν, που θα μπορούσε η Ομόνοια να κάνει το βήμα παραπάνω, όμως δεν ανταποκρίθηκε στον απαιτούμενο βαθμό ή και καθόλου (όπως στο πρόσφατο με την ΑΕΚ) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Δεν είναι υπερβολή να λεχθεί για τη φετινή Ομόνοια ότι, στα μεγάλα «θέλω» έκανε πίσω. Αυτή τη φορά, όμως, στο αυριανό «αιώνιο» ντέρμπι, θέλει να είναι αλλιώς. Άλλωστε, με νίκη «κλειδώνει» ευρωπαϊκή παρουσία για πέμπτη διαδοχική σεζόν, δείχνοντας συνέπεια και δίνοντας συνέχεια.

Οι πράσινοι, λοιπόν, που ολοκληρώνουν με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασίας τους, γνωρίζοντας τη σημασία του ντέρμπι θέλουν τη νίκη πρωτίστως για λόγους ουσίας, αλλά και για το γόητρο. Το γεγονός ότι, με κατάκτηση των τριών βαθμών η Ομόνοια γίνεται Ευρωπαία, εξιτάρει τους ποδοσφαιριστές της. Πόσο μάλλον πετυχαίνοντάς το απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο και μπροστά σε γεμάτες εξέδρες από οπαδούς τους. Ναι μεν η Ομόνοια έχει ως διαχρονικό στόχο τη διεκδίκηση του τίτλου πρωταθλήματος, όμως όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν θα είναι σημαντικό επίτευγμα να διασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο σήμερα. Θα μπορέσει να πάει χωρίς πίεση στο τελευταίο ματς με την Πάφος FC, αλλά και στον τελικό με ψυχολογία και διαφυλάσσοντας βασικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Γιάννης Αναστασίου, που στήριξε τους παίκτες του μετά την κακή εμφάνιση και το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο ματς με την ΑΕΚ, αναμένει το «ευχαριστώ» τους με επιτυχία στο αυριανό ντέρμπι. Δούλεψε ιδιαίτερα στην τακτική, αλλά και στον δημιουργικό τομέα, αναμένοντας ότι θα βγει το πλάνο που ετοίμασε και θα θελήσει να τελειοποιήσει μέσω της τελευταίας προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ