aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Αναλαμβάνει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Ντάρκο Μίλανιτς»

«Αναλαμβάνει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Ντάρκο Μίλανιτς»

Την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πρόκειται να αναλάβει ο πρώην προπονητής της Πάφος FC, Ντάρκο Μίλανιτς, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της κροατικής ιστοσελίδας «maxportal.hr».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ, ο νυν τεχνικός της κροατικής ομάδας, Άντε Τσάτσιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και τη θέση του θα πάρει ο Σλοβένος προπονητής, ο οποίος μάλιστα όπως σημειώνεται βρέθηκε χθες (21/5) στο «Μαξιμίρ» και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα κόντρα στη Χαίντουκ Σπλιτ.

Αναφέρεται επίσης ότι ο Μίλανιτς ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Αναμφίβολα πρόκειται για σπουδαία πρόκληση στην καριέρα του Σλοβένου προπονητή, λίγες μόνο ημέρες μετά την απόλυση του από την παφιακή ομάδα. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ο «γίγαντας» του κροατικού ποδοσφαίρου με 23 κατακτήσεις πρωταθλήματος και 16 κυπέλλου.

Φέτος πανηγύρισε ένα ακόμα πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

12

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ