aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτην Πορτογαλία ο Σέχου, περιμένουν στην Ομόνοια

Στην Πορτογαλία ο Σέχου, περιμένουν στην Ομόνοια

Πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι ο τραυματισμός του Αμπντουλάχι Σέχου. Ο Νιγηριανός πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι της 26ης Δεκεμβρίου με τον ΑΠΟΕΛ, όμως εκ πρώτης δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα ο ίδιος σε δηλώσεις του στη Νιγηρία καθησύχασε πως η αλλαγή του έγινε για προληπτικούς λόγους και θα είναι να θέση να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στο Κόπα Άφρικα.

«H αλλαγή μου έγινε για προληπτικούς λόγους. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου. Απλά δέχτηκα ένα χτύπημα. Θα είμαι στην Νιγηρία και θα προετοιμαστώ με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι πάντοτε ωραίο όταν αγωνίζομαι για την Εθνική. Ανυπομονώ να δω τους συμπαίκτες μου», είχε δηλώσει σε ΜΜΕ της χώρας του ο 28χρονος δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής.

Λίγες μέρες αργότερα διαψεύστηκε, καθώς οι γιατροί της Εθνικής Νιγηρίας άναψαν «κόκκινο» σε συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα που άρχισε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Στην Ομόνοια δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και έστειλαν τον Σέχου στην Πορτογαλία για να εξεταστεί σε ειδικό ιατρικό κέντρο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων και η ιατρική διάγνωση που θα προκύψει θα ξεκαθαρίσει και το διάστημα της απουσίας του από την αγωνιστική δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ