aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣηκώνεις κεφάλι; Μπαμ και κάτω

Σηκώνεις κεφάλι; Μπαμ και κάτω

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Την πιο μεγάλη νίκη της πανηγύρισε η Ομόνοια πριν από τρεις εβδομάδες απέναντι στην ΑΕΚ και από τότε δεν… αγιάζει. Τρία σερί παιχνίδια (και) με τα δικά της λάθη (και) με αυτά των διαιτητών κατρακύλησε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σε τρία ντέρμπι πήρε έναν βαθμό από τους εννέα διαθέσιμους και βρίσκεται στο -8 (λογικά θα αυξηθεί σήμερα και αύριο η διαφορά) από την κορυφή. Εκεί, που πολλοί θεώρησαν πως οι πράσινοι επέστρεψαν, για να μείνουν στα ψηλά, κάποια «μαγική» δύναμη τους τράβηξε ξανά κάτω.

Πήγε -για λίγο- να σηκώσει κεφάλι το «τριφύλλι»; Μπαμ και κάτω. Και μετά αναρωτιόνται πολλοί γιατί εγκαταλείπει ο κόσμος του άθλημα και δεν πάει στο γήπεδο. Χθες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» υπήρχαν πέραν των 2000 Ομονοιατών μετά από την ντροπιαστική ήττα των τελευταίων χρόνων και μάλιστα σε ντέρμπι «αιωνίων».

Αυτοί που βρήκαν τη δύναμη και το κουράγιο να πληρώσουν εισιτήριο 15 ευρώ για να πάνε στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα τους. Αυτή με τη σειρά της βρήκε τη δύναμη να σηκώσει κεφάλι, να επιβληθεί πλήρως για 70 λεπτά και να βάλει στην περιοχή του τον Ερμή με σωστό, ορθολογικό και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Έσβησε ο διακόπτης από το 70ο λεπτό και δέχθηκε ένα γκολ στο 90′ γιατί χαλάρωσε υπερβολικά. Και ήρθε ο Αναστασίου στις καθυστερήσεις να την αποτελειώσει μία και καλή. Και στο τέλος της ημέρας να μένουν μόνο οι φωνές του κόσμου και οι δηλώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ