aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο ντέρμπι «αιωνίων» πάντα υπάρχουν κίνητρα

Ομόνοια: Στο ντέρμπι «αιωνίων» πάντα υπάρχουν κίνητρα

Για μια ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου, δεν υπάρχουν ισχυρά κίνητρα σε ένα αγώνα πρωταθλήματος, διοργάνωση στην οποία δεν… ελπίζει σε τίποτα. Στην περίπτωση της Ομόνοιας, όμως, δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο στο σημερινό ντέρμπι «αιωνίων» στο «ΓΣΠ».

Το γόητρο σε ματς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ είναι πάντοτε ένας σημαντικός λόγος, έτσι ώστε οι «τριφυλλοφόροι» να δώσουν και την ψυχή τους. Σε τελική ανάλυση, δεν έχουν πολλά να χάσουν, αλλά αντίθετα έχουν πολλά να κερδίσουν.

Μια νίκη σήμερα, θα είναι ισχυρό εφόδιο στον δρόμο μέχρι τον τελικό του κυπέλλου. Εκεί όπου θα παίξουν όλη τη σεζόν και το απευθείας εισιτήριο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάθε άλλο, λοιπόν, παρά αδιάφοροι θα είναι απόψε στο έκτο φετινό ραντεβού απέναντι στους γαλαζοκίτρινους. Σε ένα γήπεδο κατά τα τρία τέταρτα γεμάτο με οπαδούς του «αιώνιου» αντιπάλου, το τρίποντο είναι πάντοτε ισχυρό κίνητρο.

Μυστικά δεν υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες γι’ αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα επιδιώξει να κτυπήσει στα αδύνατα σημεία των γαλαζοκίτρινων. Το έκανε και στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου και μπήκαν οι βάσεις για την πετυχημένη πορεία στον θεσμό. Οι πράσινοι είχαν νικήσει με 2-0 με τα τέρματα του Ανσαριφάρντ (12’) και του Μπέζους (90’+7).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ