aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οφείλει να κερδίσει…

Ομόνοια: Οφείλει να κερδίσει…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το γεγονός πως η Ομόνοια έχει απομακρυνθεί αρκετά από την 4η θέση, που υπό προϋποθέσεις θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ρίξει «λευκή πετσέτα» και να μη δει με σοβαρότητα τα εννέα παιχνίδια στα πλέι οφ.

Αρχής γενόμενης από το σημερινό (18:00 Primetel, Active 107.4 & 102.5) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, οι «πράσινοι» θα πρέπει να το κερδίσουν εάν θέλουν να έχουν πιθανότητες να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οφείλει η Ομόνοια να κερδίσει τους «ερυθρόλευκους» ανεξάρτητα από τα βαθμολογικά δεδομένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το έργο της θα είναι εύκολο. Άπαντες στο «τριφύλλι» αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση και πάνε προετοιμασμένοι στην έδρα τους να πάρουν το τρίποντο.

«Αγωνιστήκαμε δύο φορές απέναντί τους και τα παιχνίδια ήταν αρκετά δύσκολα. Ξέρουμε πως είναι μία συμπαγής ομάδα, οπότε περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα δύο μεγάλα πλεονεκτήματα της Νέας Σαλαμίνας είναι η δύναμη και το ποδόσφαιρο των αντεπιθέσεων», ανέφερε με χθεσινές του δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας ο Τζόρντι Γκόμεθ. Ο Καταλανός μέσος των πρασίνων μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απογοήτευση της ήττας από τον αγώνα με τον Απόλλωνα, υπογραμμίζοντας πως δεν τον νοιάζει η δική του παρουσία αλλά να κερδίζει η ομάδα.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, η μέτρια έως κακή εμφάνιση της Ομόνοιας στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, αναμένεται να επιφέρει και αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Ο Ντάρμπισαϊαρ ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες όμως αισθάνεται καλύτερα και μάλιστα διεκδικεί με αξιώσεις φανέλα βασικού μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Πιθανόν να μείνει στον πάγκο ο Τζιωνής για να πάρει ανάσες, καθώς μεσοβδόμαδα είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων και να μετατοπιστεί στα «φτερά» ο Ραμίρες. Εκτός πλάνων τέθηκε ο Ατζαγκούν, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός πλάνων βρίσκονται επίσης οι Παναγή, Λόρα, Ζίβετς, Χριστοφή, Εντρένα και Πρτσε, λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ