aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η… δίψα του Κακουλλή και η εμπιστοσύνη του Μπεργκ

Ομόνοια: Η… δίψα του Κακουλλή και η εμπιστοσύνη του Μπεργκ

Εμφανώς ευχαριστημένος τόσο από τη συμμετοχή του όσο και από το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της PrimeTel μετά τη νίκη της Ομόνοιας επί της ΑΕΛ (1-0), ο Ανδρόνικος Κακουλλής.

Ο νεαρός άσος των πρασίνων ήταν χαρούμενος και μίλησε επίσης για την εμπιστοσύνη και τις ευκαιρίες που του δίνει ο προπονητής του Χένινγκ Μπεργκ.

Αρχικά ανέφερε: «Το προσπαθήσαμε πολύ προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά στη συνέχει κάπου χάσαμε το παιχνίδι. Πήραμε τους τρεις βαθμούς όμως και συνεχίζουμε».

Για την κούρσα που έκανε: «Ήθελα να μπω και να βοηθήσω την ομάδα, ήταν μία καλή κούρσα θα ήταν καλύτερο να τέλειωνε με γκολ. Πρέπει να βλέπουμε παινχίδι παιχνίδι και κάποια φάση θα έρθει το πρωτάθλημα».

Για τον Μπεργκ και την εμπιστοσύνη που του δείχνει: «Ο προπονητής με ανταμείβει και θα προσπαθήσω με κάθε ευκαιρία που μου δίνει να βοηθώ την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ