aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα «καυτά» ανοικτά κεφάλαια για την επόμενη σεζόν

Απόλλων: Τα «καυτά» ανοικτά κεφάλαια για την επόμενη σεζόν

Πολλά ανοικτά μέτωπα υπάρχουν στον Απόλλωνα σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα της ομάδας. Η σεζόν που διανύουμε ήταν αποτυχημένη και γι’ αυτό είναι δεδομένο πως θα προκύψουν αρκετές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μετά το Πάσχα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό, με τον Νίκο Κίρζη να αναλαμβάνει δράση. Ο Πάμπλο Ματσίν έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, σε κάθε ευκαιρία μιλά για την επόμενη σεζόν, εντούτοις κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά ότι ο Ισπανός θα παραμείνει κάτοικος Κολοσσιού. Αφού κλείσει το κεφάλαιο προπονητής θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές. Μάρκες και Μπακενγκά ικανοποίησαν με την απόδοσή τους και εκτός απροόπτου θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Ερωτηματικό συνοδεύει την περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά. Είναι κοινό μυστικό πως η επιλογή του Πάμπλο Ματσίν να μην του δώσει φανέλα βασικού στον κρίσιμο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την Πάφος FC ξενέρωσε τον Γάλλο σούπερ σταρ. Στο Κολόσσι εκτιμούν αφάνταστα τις ικανότητες και την προσωπικότητα του Βαλμπουενά, ο οποίος απέδειξε πως παρά την προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία του παραμένει κομβικός εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Όσον αφορά τον Εκπολό, φαίνεται πως εμμένει στις πολύ ψηλές οικονομικές απαιτήσεις που προέβαλε από την αρχή. Στον Απόλλωνα κατέθεσαν την προσφορά τους, θεωρούν πως είναι αντάξια των δυνατοτήτων του ποδοσφαιριστή και περιμένουν υπομονετικά χωρίς διάθεση να μπουν σε πλειστηριασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ