aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Λούκας Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» εις μνήμην του πατέρα...

Ο Λούκας Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» εις μνήμην του πατέρα του!

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα ο Λούκας Φανιέρος φώναξε βροντερό «παρών» στην προσπάθεια των «Μαχητών» για εξόφληση του δανείου της Κτηματικής, στην οποία ανήκει το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο πρώην πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου πρόσφερε 10.500 ευρώ στην τιτάνια εκστρατεία των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης, και σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας, πρόκειται για τη μεγαλύτερη εισφορά!

Όπως σημειώνεται, η εισφορά δόθηκε εις μνήμην του πατέρα του Αντώνη Φανιέρου, ο οποίος είχε άψογες σχέσεις με το σωματείο της Αμμοχώστου και πρώην παράγοντες της ομάδες. Το συνολικό ποσό που μαζεύτηκε 725.000 ευρώ και πλέον είναι θέμα χρόνου να κλείσει ονειρικά ένα τεράστιο «αγκάθι» που ταλαιπωρούσε για χρόνια την προσφυγική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ