aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτό που πέτυχε για πρώτη φορά φέτος και ο... κέρβερος Φαμπιάνο

Ομόνοια: Αυτό που πέτυχε για πρώτη φορά φέτος και ο… κέρβερος Φαμπιάνο

Το πέτυχε και αυτό η φετινή Ομόνοια. Η ομάδα της πρωτεύουσας δείχνει ένα άλλο πρόσωπο στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν που ευχαριστεί τόσο την διοίκηση όσο και τον κόσμο που την απολαμβάνει από τις κερκίδες των γηπέδων. Ο Μπεργκ διαβάζει τον αντίπαλο και εντοπίζει κάθε δυνατό και αδύνατο σημείο του, ενώ οι παίκτες ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του με αποτέλεσμα οι πράσινοι να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Νορβηγός κόουτς κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τόνισε πολλές φορές πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι ώστε να «καθαρίζει» τα παιχνίδια και να μην την κατακλύζει τον άγχος. Μάλιστα, αυτή η βελτίωση ήταν εμφανής στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα καθώς το «τριφύλλι» πέτυχε τρία γκολ για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Όπως το έγραψε ο Κώστας Μελίδης το 1972

Τέλος, ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο αποδεικνύεται εβδομάδα με εβδομάδα λίρα 100 για την Ομόνοια. Απόδειξη αυτού; Κράτησε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία του και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του για να βρίσκεται μόνη στην κορυφή και στο +1 από την Ανόρθωση. Μέσα στην… ατυχία τους, μετά τον σοβαρό τραυματισμό των Ουζόχο-Παναγή, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μεταμορφώνεται σε… κέρβερο και δέχεται γκολ μόνο με «αίτηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ