aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Λάμπρος Πιερή στον Active για την πρόταση Παπασταύρου

Ο Λάμπρος Πιερή στον Active για την πρόταση Παπασταύρου

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Passing Game» μίλησε το πρωί της Παρασκευής (13/03) ο Λάμπρος Πιερή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Παίζει» έντονα του Λώρη

Το μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας στις συζητήσεις με τον κύριο Παπασταύρου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει το τελικό προσχέδιο πρότασης του κυρίου Παπασταύρου και θα τεθεί ενώπιον των μελών προκειμένου να αποφασίσουν. Υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Πρόθεσή μας είναι να δοθεί στα μέλη του Σωματείου πριν από την εκλογική συνέλευση και να γίνουν συγκεντρώσεις προκειμένου να την μελετήσουν, έτσι ώστε να έχουν πλήρη γνώση για να μπορούν να αποφασίσουν. Να μην τους δοθούν απλά στοιχεία σε 2-3 κόλλες χαρτί την ημέρα της συνέλευσης, αλλά να μπορούν να ενημερωθούν εκ των προτέρων».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η κίνηση ματ του Σταύρου Παπασταύρου!

Για το 1,5 εκατομμυρίο για την κάλυψη των κριτηρίων: «Απλουστευμένα όπως το αναφέρετε -για το 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τα κριτήρια- έχει δεσμευτεί να βοηθήσει. Ουσιαστικά δίνει το 1,5 εκατομμύριο για τις υποχρεώσεις της ομάδας άμεσα πριν ουσιαστικά να αναλάβει τη διοίκηση της εταιρείας. Θεωρώ ότι η πράξη του αυτή δείχνει την πρόθεσή του. Είναι μία πράξη που καταγράφεται μέσω συγκεκριμένων ενεργειών. Υπάρχουν αρκετά βήματα που πρέπει να γίνουν μέχρι τη συμφωνία, γιατί αυτό στο οποίο αναφερόμαστε είναι πρόταση. Ας ολοκληρωθούν τα βήματα και θα κριθεί στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης: Ο Παπασταύρου χαρίζει το €1.500.000 και προσφέρει 40% των μετοχών!

Για τις αντιδράσεις που υπάρχουν και για το αν ο Λώρης Κυριάκου θα συμμετέχει στα διοικητικά: «Θα με ανησυχούσε αν δεν υπήρχαν αντιδράσεις. Είναι τεράστια αλλαγή για τα ζητήματα της Ομόνοιας. Υπήρχαν αντιδράσεις για την αρχική εισήγηση του κυρίου Παπασταύρου. Ο κύριος Παπασταύρου έχει συζητήσει με αρκετό κόσμο, όχι μόνο με εμάς τους τρεις. Υπάρχουν και άλλα ζητήματα για τα οποία υπάρχουν αντιδράσεις που είναι λογικό να υπάρχουν και πρέπει να γίνει συζήτηση στα Σώματα του Σωματείου για να δούμε πώς προχωρούμε. Ο κύριος Παπασταύρου δεν είναι ακόμα μέλος του Σωματείου. Έχει καταθέσει μία εισήγηση. Αυτή την εισήγηση θα την αναλάβει ένας συνδυασμός που θα προσπαθήσει να την υλοποιήσει. Μπορείτε να μιλήσετε με τον κύριο Λώρη Κυριάκου για να επιβεβαιώσετε αν ισχύουν τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ