aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ πρόβλεψη του Πάμπου Χριστοδούλου για τη φετινή Ομόνοια

Η πρόβλεψη του Πάμπου Χριστοδούλου για τη φετινή Ομόνοια

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας Πάμπος Χριστοδούλου στην πρώτη του συνέντευξη από τον καιρό που αποχώρησε από τους πράσινους.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Επέλαση» στον «ΣΠΟΡ FΜ» (95.0) και αφού προχώρησε σε αποκαλύψεις για τους λόγους που έφυγε από το «τριφύλλι» αλλά και για προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες της Κύπρου και του εξωτερικού, κατέθεσε και την άποψή του για τη φετινή Ομόνοια.

Και να τι απάντησε: «Σίγουρα η δυναμική υπάρχει, ο κόσμος υπάρχει. Ακούω ότι υπάρχει υγεία σε όλα τα μέτωπα στη νέα Ομόνοια και πιο επαγγελματικά πρότυπα με τη διοίκηση Παπασταύρου.Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών και αν έρθουν νίκες στα επόμενα ντέρμπι όλα είναι πιθανά. Έχω δει την ομάδα, είναι καλή και χρειάζεται να κάνει μερικές νίκες σε ντέρμπι για να υπάρξει κι άλλος ενθουσιασμός από τον κόσμο. Γιατί στη συνέχεια, αν κάνει νίκες σε σημαντικά ματς ποιος ξέρει που θα φτάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ