aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπό σήμερα… μόνο Μπεϊτάρ

Από σήμερα… μόνο Μπεϊτάρ

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ, την Πέμπτη στην Ιερουσαλήμ (20:00), αρχίζει σήμερα το απόγευμα.

Οι ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύτηκαν το χθεσινό ρεπό για ξεκούραση και από σήμερα στρώνονται στη δουλειά για την πρώτη δύσκολη αποστολή απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι πλέον πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με τα παιχνίδια του Α’ προκριματικού γύρου και για να ελπίζει η Ομόνοια σε θετικό αποτέλεσμα, που θα της επιτρέπει να ελπίζει σε πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού, θα πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή της.

Στα θετικά το δικαίωμα συμμετοχής τριών νέων παικτών (Τουρέ, Σοϊλέδης, Νασιμέντο), παρόλο που δεν είναι έτοιμοι. Επίσης, ο νεαρός Δανός αμυντικός Εμίλ Γιόργκενσεν, που απουσίασε λόγω τραυματισμού, ανεβάζει καθημερινά ρυθμό και από Δευτέρας αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Ο Χριστοφή την Παρασκευή έκανε ατομικό πρόγραμμα και από αύριο θα δοκιμάσει κι αυτός μπει σε φουλ ρυθμό. Εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Μπαντιμπάνγκα. Η αποστολή της Ομόνοιας θα μεταβεί στο γειτονικό Ισραήλ με προγραμματισμένη πτήση το πρωί της Τετάρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ