aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Το τρίπτυχο της «τεσσάρας»

Νέα Σαλαμίνα: Το τρίπτυχο της «τεσσάρας»

Οι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας ήθελαν πολύ μια νίκη όπως η προχθεσινή κόντρα στην ΑΕΚ. Το επιβλητικό 4-0 ήρθε να προστεθεί στις πολύ καλές εμφανίσεις των ερυθρόλευκων οι οποίοι υλοποίησαν τον στόχο της πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Coca-Cola με εμφαντικό τρόπο. Όλοι μαζί πανηγύρισαν με την ψυχή τους κι έδωσαν… ραντεβού στην επόμενη μεγάλη επιτυχία.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης περιέγραψε με παραστατικό τρόπο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι ήταν συνεπέστατοι στο μεγάλο ραντεβού απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. «Οι παίκτες μας, έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο, κλείσαμε τους χώρους, κερδίσαμε μονομαχίες, κερδίσαμε μπάλες, τέσσερα γκολ, ευκαιρίες, μια νύχτα που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Όλα τα παιδιά έδωσαν το μάξιμουμ και αν θέλεις να προκριθείς εναντίον του πρωτοπόρου πρέπει να μην υστερήσει κανείς».

Η σωστή τακτική, η αποτελεσματικότητα των ερυθρόλευκων και η βοήθεια του κόσμου συνέθεσαν το τρίπτυχο που οδήγησε στην επιτυχία. Μόνο που ο Ελλαδίτης τεχνικός φρόντισε να τους προσγειώσει όλους. «Φτάσαμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες στο κύπελλο, αλλά ούτε το κύπελλο πήραμε, ούτε στον τελικό φτάσαμε. Ακόμη έχει πολύ δρόμο».

Στο πρωτάθλημα η Νέα Σαλαμίνα ήταν συνεπέστατη νικώντας κυρίως τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω στη βαθμολογία. Με την «τεσσάρα» επί της ΑΕΚ, επιβεβαίωσε τις μεγάλες της δυνατότητες και βέβαια ανοίγει η όρεξη για κάτι καλύτερο. «Αυτή η πρόκριση μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευτούμε, τίποτα άλλο», ανέφερε ο Ελλαδίτης τεχνικός και κτύπησε το καμπανάκι ενόψει της δευτεριάτικης αναμέτρησης που ακολουθεί με αντίπαλο τη Δόξα. «Θα είναι πολύ δύσκολο», ήταν η προειδοποίησή του με πολλούς αποδέκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ