aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓήπεδο (Λεμεσού) ναι, οδικό δίκτυο όχι

Γήπεδο (Λεμεσού) ναι, οδικό δίκτυο όχι

Η υπόσχεση που έχουν λάβει τα σωματεία της Λεμεσού είναι ότι, το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο να τις φιλοξενήσει (τουλάχιστον) με τις πρώτες επίσημες εγχώριες υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν. Την ίδια ώρα, όμως, το οδικό δίκτυο δεν θα έχει ολοκληρωθεί εγκαίρως.

Οι δρόμοι που θα οδηγούν στο γήπεδο δεν θα είναι ολοκληρωμένοι. Βλέπετε σ’ αυτό τον τόπο όλα λειτουργούν ρολόι… Πάντως, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί και θα πρέπει να δοθεί λύση. Τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι, το νέο γήπεδο της Λεμεσού θα παραδοθεί πριν την ολοκλήρωση του έργου για τους δρόμους που θα οδηγούν σε αυτό, εξέφρασε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μαρίνος Μουσιούττας.

Ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, από την πλευρά του διευκρίνισε πως με τη λειτουργία του γηπέδου ένα μέρος της πρώτης φάσης του δρόμου θα έχει ήδη παραδοθεί. Για να δούμε ποιος θα δικαιωθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ