aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤίποτα δεν σταματά τον Εθνικό

Τίποτα δεν σταματά τον Εθνικό

Κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα και ανήλθε στη δεύτερη θέση του β΄ομίλου

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός, έβαλε πλώρη για την κορυφή του β΄ ομίλου και φαίνεται πως τίποτα δεν τον σταματά. Μετά τη νέα νίκη, τούτη τη φορά απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (2-0), άνοιξε για τα καλά η όρεξη της ομάδας του Σατσιά. «Συνεχίζουμε τις πολύ καλές μας εμφανίσεις. Μεστή εμφάνιση. Τα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν νευρικοί, μετά καταφέραμε να ισορροπήσουμε τον αγώνα και να κερδίσουμε δίκαια», σχολίασε ο Κύπριος προπονητής.

Στο Δασάκι επικρατεί ενθουσιασμός από την πορεία του Εθνικού, που έφθασε στους 39 βαθμούς, ανήλθε στη δεύτερη θέση και βρίσκεται στο -4 από τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Άχνας παραμένει αήττητη για 7 σερί ματς. Στα παιχνίδια του β΄ ομίλου πέτυχε τέσσερις νίκες επί της Καρμιώτισσας (2-1), της ΑΕΖ (1-0), του Οθέλλου (2-1), της Νέας Σαλαμίνας (2-0), μετρώντας μία ισοπαλία με τον Απόλλωνα (2-2).

Ο Έντζο Καμπρέρα είδε δίκτυα στο ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και έφθασε στα 13 γκολ. Όσα έχει και ο Μάριος Ηλία. Το άλλο γκολ του πρόσφατου παιχνιδιού, πέτυχε ο Ντέγιαν Ντράζιτς που ήταν το τρίτο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ