aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣατσιάς: «Να είστε σίγουροι πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία»

Σατσιάς: «Να είστε σίγουροι πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία»

Βέβαιος για το γεγονός πως η Δόξα θα παραμείνει στην κατηγορία εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Σατσιάς. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε πως αν και η ομάδα του έχασε πολλές κλασσικές ευκαιρίες είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της. Όπως είπε αν κατάφερναν να σκοράρουν οι ποδοσφαιριστές του θα έπαιρναν τη νίκη.

Όσα δήλωσε ο Μαρίνος Σατσιάς:

Αρχικά είπε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μας. Χάσαμε πολλές κλασσικές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αν σκοράραμε θα παίρναμε τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που ήταν συγκεντρωμένοι αλλά δεν στείλαμε την μπάλα στα δίκτυα. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Δυστυχώς χάσαμε τον Μιντίκκη. Τον περιμέναμε πως και πως να έρθει λόγω και του κορωνοϊού που είχε περάσει, αλλά φαίνεται ότι πονάει πολύ. Καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα. Βρήκαμε ευκαιρίες στην εστία, ήταν σημαντικό. Βρήκαμε τον τερματοφύλακα σε καλή μέρα, δεν ήμασταν ψύχραιμοι να βάλουμε την μπάλα στις γωνίες. Όλα τα παιχνίδια είναι καθοριστικά. Αν κερδίζαμε θα ήταν πιο εύκολα για εμάς, όμως μάθαμε στα δύσκολα».

Για τον Χρύση Μιχαήλ: «Είναι ένας φιλόδοξος προπονητής, όπως και εγώ. Εύχομαι η ομάδα μου να τερματίσει πιο πάνω από την ομάδα του στο τέλος της σεζόν (γέλιο). Να είστε σίγουροι πως θα αυτό θα κάνουμε, θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ