aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΦέρνει επιθετικό για δοκιμαστικά

Φέρνει επιθετικό για δοκιμαστικά

Η Δόξα είναι μια από τις ομάδες που προβληματίζουν με την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και «καίγονται» για βαθμούς προκειμένου να αναρριχηθούν στον πίνακα κατάταξης. Το μεγαλύτερό τους πρόβλημα εντοπίζεται στο τελείωμα των φάσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι με το πέρας 12 αγωνιστικής, έχουν με διαφορά τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, με μόλις 5 γκολ στο ενεργητικό τους.

Το περίεργο είναι ότι η ομάδα του Έντουαρντ Ερανοσιάν δημιουργεί φάσεις και έχει αρκετή ποιότητα στη μεσοεπιθετική της γραμμή, αλλά γκολ δεν βάζει και είναι λογικό τα φώτα να πέφτουν στους επιθετικούς που βρίσκονται στο ρόστερ. Ο Καρλάο ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμό και δεν πρόσφερε όλα όσα θα περίμεναν οι Κατωκοπίτες, ενώ σε ρηχά νερά κινείται και ο Ίταλο. Γι’ αυτό η τεχνική ηγεσία άρχισε ήδη να κάνει σκέψεις για ενίσχυση της γραμμής κρούσης στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ημερών θα έρθει στην Κύπρο για να περάσει από δοκιμαστικά στη Δόξα ένας επιθετικός και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί. Υπενθυμίζουμε ότι και ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Νέλσον Μπαρμπόσα Κονσεϊσάο (Νελσίνιο) και ο Τογκολέζος μέσος Ανρί Ενινφούλ, που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην ομάδα της Κατωκοπιάς, επίσης θα αξιολογηθούν από το Βούλγαρο τεχνικό, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα αποκτηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ