aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα - ΕΝΠ: Ο 16χρονος Φασουλιώτης έκανε τη διαφορά

Δόξα – ΕΝΠ: Ο 16χρονος Φασουλιώτης έκανε τη διαφορά

Σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, που έγινε γιατί επιβαλλόταν να γίνει, η Δόξα επικράτησε του Παραλιμνίου με 1-0. Σκόρερ ένας νεαρός, ο 16χρονος Μάριος Φασουλιώτης (58’). Στο πρώτο του ματς ως βασικός (αγωνίστηκε και τέσσερα ως αλλαγή), ο μικρός είδε δίκτυα και οδήγησε την ομάδα του στη 13η νίκη της στο πρωτάθλημα. Επιτυχία που δεν άλλαξε όμως τη βαθμολογική θέση της Δόξας αφού νίκησε και ο Εθνικός.

Έτσι, η ομάδα της Κατωκοπιάς τερμάτισε στη 10η θέση της βαθμολογίας. Το Παραλίμνι, που υποβιβάστηκε προ ημερών, δεν μπόρεσε να αποτρέψει την 22η ήττα του, παραμένοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Χωρίς ψυχολογία οι βυσσινί, προσπάθησαν αλλά ως εκεί. Όσον αφορά στην εικόνα του αγώνα, δεν είχε πολλές φάσεις. Η Δόξα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και ουσιαστική. Δεν υπήρχε καλός ρυθμός απόρροια της έλλειψης κινήτρου και για τις δύο ομάδες. Οι προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ