aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤσερβιτσένκο: «Δεν χρειάζεται τον Κακόριν – Σαν Γ’ Κατηγορία η Κύπρος»

Τσερβιτσένκο: «Δεν χρειάζεται τον Κακόριν – Σαν Γ’ Κατηγορία η Κύπρος»

Με υποτιμητικά σχόλια για τον Αλεξάντερ Κακόριν και το κυπριακό ποδόσφαιρο μίλησε ο Αντρέι Τσερβιτσένκο. Σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα rusfootball, ο πρώην πρόεδρος της Σπαρτάκ Μόσχας ανέφερε ότι η Φιορεντίνα δεν χρειάζεται τον Κακόριν, εκτίμησε ότι ο ιταλικός σύλλογος δεν θα τραβήξει για πολύ τις διαπραγματεύσεις με τον Άρη για παραχώρηση του Ρώσου επιθετικού και παρομοίασε το κυπριακό πρωτάθλημα με την Γ’ Κατηγορία της Ιταλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Νομίζω ότι η Φιορεντίνα σίγουρα δεν χρειάζεται τον Κακόριν, δεν θα το τραβήξει. Οι κυπριακές ομάδες μου φαίνεται ότι δεν είναι στο επίπεδο ούτε καν της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας, αλλά της τρίτης. Για να αξίζει κανείς να αγωνιστεί σε ομάδα της Serie A, πρέπει να οδηγεί μόνος του μια ομάδα στο κυπριακό πρωτάθλημα και σίγουρα αυτό δεν το έχουμε δει από τον Κακόριν. Τι σκέφτομαι για το μέλλον του Κακόριν; Τίποτα δεν σκέφτομαι γιατί δεν με νοιάζει πού θα παίξει την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Αντρέι Τσερβιτσένκο.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην πρόθεση του Άρη να αποκτήσει με ελευθέρα μετεγγραφή τον Αλεξάντερ Κακόριν.

«Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι ο κυπριακός σύλλογος, Άρης Λεμεσού, διαπραγματεύεται με την ιταλική Φιορεντίνα για την απόκτηση με κανονική μετεγγραφή του Ρώσου επιθετικού Αλεξάντερ Κακόριν το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε φάση διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση της μετεγγραφής», σημειώνει και ακολούθως κάνει αναφορά στις επιδόσεις του Κακόριν.

«Ο 32χρονος Ρώσος πραγματοποιεί μια επιτυχημένη σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος στον Άρη¨, ως δανεικός. Συγκαταλέγεται στους τρεις πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος της χώρας. Η τωρινή του ομάδα ενδιαφέρεται να διατηρήσει τον πρώτο σκόρερ της για την επόμενη σεζόν. Η συμφωνία δανεισμού με τον Άρη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ η τρέχουσα συμφωνία του Κακόριν με τη Φιορεντίνα είναι μέχρι το 2024.

Σύμφωνα με την πηγή, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή από τη Φιορεντίνα στον Άρη, ο Ρώσος διεθνής είναι έτοιμος να συμφωνήσει σε μείωση των απολαβών του. Από τις ομάδες δεν διαρρέει η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Σημειώνεται ότι η τελική απόφαση για την τύχη του Κακόριν θα ληφθεί στο τέλος της σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ