aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓια να μεγαλώσει η ευφορία

Για να μεγαλώσει η ευφορία

Η ψυχολογία στον Άρη είναι στα ύψη, μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης, όμως άλλη μια επιτυχία, αύριο επί της Δόξας, θα φέρει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και ευφορία στις τάξεις της ομάδας. Το παιχνίδι στο Τσίρειο είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρει η «ελαφρά ταξιαρχία» άλλους τρεις βαθμούς και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Οι ποδοσφαιριστές νιώθουν πως μπορούν να αποδώσουν καλύτερα με τον Φρεντερίκ Βαντερμπίστ, κάτι που φάνηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Κόντρα στη Δόξα, οι παγίδες είναι πολλές και αυτό που προέχει είναι οι ποδοσφαιριστές να έχουν το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστική πειθαρχία.

Ο Ικάντε, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, θα είναι η μοναδική απουσία για τον Άρη. Στην επίθεση ο Γκονσάλες θα διατηρήσει τη θέση του, με μια πιθανότητα να αγωνιστεί δίπλα του ο Ονίλο, ο οποίος έχει ανεβάσει ρυθμούς και είναι έτοιμος από κάθε άποψη.

Ο Βέλγος προπονητής έχει άλλη μία προπόνηση, τη σημερινή, στη διάθεσή του, για να αποφασίσει με ποιους θα ξεκινήσει, αν και το πιθανότερο είναι πως η ενδεκάδα του αυριανού αγώνα θα είναι η ίδια με αυτήν στο «Τάσος Μάρκου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ