aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Βιώνουν τον εφιάλτη σε… επανάληψη!

Άρης: Βιώνουν τον εφιάλτη σε… επανάληψη!

Κατηφόρα χωρίς φρένα για τον Άρη που μετρά τέσσερις σερί αγώνες χωρίς νίκη

Οι λιγοστοί, αλλά πιστοί οπαδοί του Άρη, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι βιώνουν αυτόν τον… εφιάλτη. Τέσσερις σερί αγώνες χωρίς νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις, έχει να ξαναγίνει από τα τέλη του 2022 και το ξεκίνημα του 2023! Οι παίκτες του Αλεξέι Σπιλέφσκι παρουσιάζονται στον αγωνιστικό λες και συνθέτουν μια ομάδα που δεν έχει ισχυρά κίνητρα.

Εδώ κι ένα μήνα περίπου, δίνουν αγώνες με την πλάτη στον τοίχο, αλλά όχι μόνο δεν καταφέρνουν να ανταποκριθούν, αλλά απογοητεύουν. Χοντρά – χοντρά, ήττα στην Πάφο, ισοπαλία απέναντι στην Ανόρθωση, συντριβή από την Ομόνοια στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα και προχθές νέα συντριβή από τους πράσινους, αυτή τη φορά στο Στάδιο «Αλφαμέγα» για τον θεσμό του κυπέλλου. Αυτό το 0-3 είναι τόσο βαρύ, που οι ακόμη κι εντός της οικογένειας του Άρη θεωρούν ότι η πρόκριση στον τελικό, μοιάζει πλέον με άπιαστο όνειρο.

«Θέλουμε να απολογηθούμε στους φίλους της ομάδας μας. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών. Τους πικράναμε. Η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστα Παπαδόπουλος. Στο πλαίσιο της… επόμενη μέρα, προσπάθησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο Άρης μπορεί να επανέλθει: «Αυτοί οι παίκτες και αυτοί οι προπονητές, οι οποίοι χάρισαν χαρές πέρσι και πρόπερσι, είναι οι ίδιοι. Υπάρχει πρόβλημα, το αναγνωρίζουμε και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται». Με τη σημείωση ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ, ενδέχεται να είναι «καταστροφικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ