aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Για τη νίκη και το -1 από την κορυφή

Άρης: Για τη νίκη και το -1 από την κορυφή

Συνέχεια στις επιτυχίες θέλουν να δώσουν στον Άρη, μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ανόρθωση. Υπερκεράζοντας το εμπόδιο της ΑΕΛ, κάτι που έπραξαν στην πρεμιέρα του τρέχοντος πρωταθλήματος, όχι μόνο θα προσπεράσουν στη βαθμολογία τις ΑΕΚ και Πάφος FC, αλλά θα βρεθούν στο -1 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, ομάδα που αντιμετωπίζουν τη μεθεπόμενη αγωνιστική (16η αγωνιστική).

Η σημασία του σημερινού αγώνα εννοείται πως είναι μεγάλη, με τον Σπιλέφσκι να έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές για σκληρή μάχη, προσδοκώντας ότι οι εντολές του θα βρουν πιστή εφαρμογή εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών του γηπέδου. Αγωνίζονται απέναντι σε σύνολο που διψά για βαθμολογικό όφελος ώστε να μη χάσει την επαφή με την πρώτη εξάδα και εννοείται πως το έργο τους, μόνο εύκολο δεν είναι.

Εκτός επιλογών του Λευκορώσου προπονητή μένει σε άλλο ένα ματς ο Κακόριν, αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γαστροκνήμιο. Επίσης, δεν υπολογίζει στον Ζόκε που έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών. Επιστρέφουν οι Γιαγκό, Ντζαβέ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ