aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ξανά χωρίς τον Κακόριν

Άρης: Ξανά χωρίς τον Κακόριν

Χωρίς τον Αλεξάντερ Κακόριν, θα αγωνιστεί ο Άρης στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο. Ο Ρώσος επιθετικός δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γαστροκνήμιο, χάνοντας άλλο ένα ματς.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, αξιολογεί την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών, πριν καταλήξει στους έντεκα που θα απαρτίζουν το αρχικό πλάνο για το ματς της 14ης αγωνιστικής. Το μεγάλο ερώτημα που θα απαντήσει ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας είναι για τον παίκτη που θα βρεθεί στην κορυφή της επιθετικής γραμμής. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Γκομίς, διατηρεί τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Όπως είναι διαμορφωμένα τα δεδομένα στον Άρη, δύσκολα θα προκύψουν περαιτέρω αλλαγές, πέραν ασφαλώς από τις αναγκαστικές σε σχέση με το αρχικό σχήμα της προηγουμένης αγωνιστικής απέναντι στην Ανόρθωση. Ο Ζόκε μένει εκτός, αφού έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών. Επιστρέφουν οι Γιαγκό, Ντζαβέ. Η λογική λέει πως ο πρώτος θα είναι στην ενδεκάδα.
Πανίκος Θεοδοσίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ