aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτον Άρη, λένε πως δεν παρασύρονται

Στον Άρη, λένε πως δεν παρασύρονται

Aπόλυτα έτοιμοι δηλώνουν στον Άρη ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης στο Τσίρειο με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο Σπιλέφσκι δεν παρασύρεται από τη βαθμολογική θέση της ΑΕΛ, ούτε από το γεγονός πως έχει να κερδίσει τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα.

Oι πράσινοι, πιστεύουν πως εάν φτάσουν στο ύψος μίας καλής εμφάνισης, θα καταφέρουν να πάρουν άλλη μία νίκη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τους φέρει τουλάχιστον μία θέση πιο ψηλά στη βαθμολογία. «Κλειδί» σε αυτή την προσπάθεια είναι να καταφέρει ο Άρης να σκοράρει πρώτος και να βάλει δύσκολα στην αντίπαλη ομάδα. Άλλωστε, φέτος, όταν ο Άρης κατάφερε να σκοράρει πρώτος, κέρδισε.

Η παρουσία του Κακόριν στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ, θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής αισθάνεται καλύτερα, ωστόσο ο Σπιλέφσκι δεν θέλει να ρισκάρει την παρουσία του αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων, υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά, με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και με τον ΑΠΟΕΛ στο νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ