aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Άλλος ένας οδυνηρός συμβιβασμός

Άρης: Άλλος ένας οδυνηρός συμβιβασμός

Τα κακά αποτελέσματα συνεχίζονται για τον φιλόδοξο (και εντυπωσιακό στον α’ γύρο) Άρη, αφού για πέμπτη σερί αγωνιστική μένει μακριά από τη νίκη. Απέναντι στον Ακρίτα στο Στάδιο «Αλφαμέγα» «έγραψε» την πέμπτη σερί ισοπαλία, η οποία είναι μάλλον και η πλέον οδυνηρή. Καταγράφει απώλειες σε ματς που θεωρούνταν του «χεριού» του, όπως και αυτά που προηγήθηκαν με αντίπαλους την Καρμιώτισσα και τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Χλώρακας έχει πάρει τα πάνω της με προπονητή τον Μπρούνο Ακράποβιτς. Στην προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε περήφανη νίκη επί της Ανόρθωσης και χθες κατέκτησε άλλον έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι στην «Ελαφρά ταξιαρχία». Χθες, μάλιστα, θα μπορούσε να φτάσει και στη νίκη, αφού έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Καθοριστικής σημασίας για την αναμέτρηση ήταν η αποβολή του Μπρόρσον στο 49’. Ο 26χρονος Σουηδός αμυντικός ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Γαβριήλ, ο οποίος όμως δεν είχε τον πλήρη έλεγχο της μπάλας. Αρχικά αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, παρενέβη όμως το VAR, ο Φελλάς πήγε στο on field review και η κάρτα έγινε… κόκκινη. Σε μια φάση για την οποία «η πιθανότητα διατήρησης ή απόκτησης του ελέγχου της μπάλας» από τον επιθετικό του Ακρίτα, όπως προνοεί ο κανονισμός, δεν ήταν με το μέρος του κι η κίτρινη θα ήταν πιο δίκαιη απόφαση.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισοζυγισμένο, με τον Ακρίτα να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία στο 10’ όταν ο Βάνα Άλβες έκανε φανταστική απόκρουση σε πλασέ του Τζεμιλί. Οι γηπεδούχοι απείλησαν μετά το πρώτο ημίωρο (32’), όταν ο Κακόριν με προβολή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Περντρέου. Στην επανάληψη οι κραυγαλέες ευκαιρίες ήρθαν στο φινάλε. Στο 90′ ο Λόπες μόνος μπροστά από τον Βανά Άλβες πέταξε στα… σκουπίδια την πιθανότητα να αναδειχθεί και πάλι ήρωας του αγώνα (είχε σκοράρει το χρυσό κόντρα στην Ανόρθωση). Ο Άρης «απάντησε» αμέσως (90’+1), αλλά ο Γιαμπλόνσκι, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ