aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡευστό στον Απόλλωνα για Βινίσιους

Ρευστό στον Απόλλωνα για Βινίσιους

Ο Πάουλο Βινίσιους αποχωρεί οριστικά από τον Απόλλωνα κάτι που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων, Φανούριος Κωνσταντίνου. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Βραζιλιάνο αμυντικό να μετακομίζει στην Ρουμανία για λογαριασμό της Κλουζ.

Ενοχλημένοι με τον «τελειωμένο» Βινίσιους

«Αυτό το οποίο είπαμε και τις προηγούμενες μέρες. Σεβόμαστε τον ποδοσφαιριστή, τίμησε τη φανέλα του συλλόγου μας, βοήθησε τα μέγιστα, όμως ζούμε σε μια επαγγελματική κοινωνία και δεν χωρούν συναισθηματισμοί και έτσι ο καθένας επιλέγει το καλύτερο. Ο Απόλλων ανανέωσε το συμβόλαιο του Βινίσιους, καθώς πρόσφερε αρκετά, όμως ο ποδοσφαιριστής με τη στάση του φαίνεται πως αποχωρεί την ομάδα. Ο Απόλλων έχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή και για να φύγει θα πρέπει ο Απόλλων να καρπωθεί ένα συγκεκριμένο ποσό», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε για τον Γκιέ Γκιέ: «Είναι λυπηρό, μια πολύ δύσκολη μέρα για τον Απόλλωνα και τον κόσμο μας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που συνδέθηκε με την ομάδα. Ήταν κόσμημα για τον Απόλλωνα, όμως πρωτίστως μας ενδιαφέρει η υγεία του ποδοσφαιριστή. Δεν μπορούμε να πάρουμε ρίσκα σε τέτοια θέματα. Έχουμε δει πρόσφατα πολλά κακά γεγονότα και είναι ίσως η ώρα ο ίδιος να δει διαφορετικά το ποδόσφαιρο και τη ζωή. Τις επόμενες μέρες θα δούμε πως θα τον τιμήσουμε. Ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Συνέδεσε το όνομα του με πολλές επιτυχίες, Ευρώπη, Κύπελλα και γενικά ήταν βασικό στέλεχος στην 5ετια που πέρασε. Ο αποχωρισμός είναι σαφώς δύσκολος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ