aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Σεναριογράφος σε θρίλερ

Απόλλων: Σεναριογράφος σε θρίλερ

Κατήφεια, προβληματισμός και απογοήτευση επικρατεί στον Απόλλωνα την επόμενη ημέρα της εντός έδρας ήττας από την Πάφος FC.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού όχι μόνο δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν νίκη μετά τις εφτά διαδοχικές ισοπαλίες, αλλά ηττήθηκαν πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση. Τη χειρότερη φετινή, αν αναλογιστεί κανείς πως δεν είχαν ευκαιρία στον στόχο σε όλο το ματς, κατέγραψαν πρώτη τελική προσπάθεια στο 37′ και δεύτερη στο 80!

Το προβάδισμα των 7 βαθμών -με την έναρξη της δεύτερης φάσης- μειώθηκε και στην ελάχιστη τιμή του (ένα βαθμό) και ένας τίτλος με σενάριο γαλάζιου χρώματος εξελίσσεται σε θρίλερ με άγνωστο τέλος.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα στην επιστροφή τους στο Τσίρειο χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές πάρα την πικρία της ήττας, όμως ακούστηκαν και αποδοκιμασίες με το τελικό σφύριγμα. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασκείται έντονη κριτική κυρίως προς στον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, στον οποίο επιρρίπτεται η ευθύνη για την εμμονή του στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, τις επιλογές του στο αρχικό και τη διαχείριση κατά τη διάρκεια του ματς.

Βαθμολογικά ο Απόλλων εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι, όμως πρέπει να βελτιώσει άμεσα την εικόνα του και κυρίως να βρει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες. Έντονα προβληματισμένος είναι και ο Νίκος Κίρζης. Μάλιστα παρακολούθησε τη συνέντευξη Τύπου του Τσόρνιγκερ, κάτι που σπανίως κάνει, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Παρά τις σκιές που δημιουργήθηκαν δεν φαίνεται να προκύπτει ζήτημα προπονητή στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ