aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η όγδοη διαδοχική επιτυχία λέει πάρα πολλά

Απόλλων: Η όγδοη διαδοχική επιτυχία λέει πάρα πολλά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ, έχει προβάδισμα για την πρόκριση, όμως δεν είναι μόνο αυτό που χρήζει αναφοράς από το προχθεσινό παιχνίδι. Μέσα από πολλά προβλήματα και με απουσίες της τελευταίας στιγμής, βρίσκει τον τρόπο να αντισταθεί και σε κάθε παιχνίδι αποδεικνύει πως διαθέτει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ.

Αποχώρησε ο Σελάγια, έμεινε εκτός ο Γκακπέ, μπήκε στην ενδεκάδα ο Μπένσοπ και όμως, δεν φάνηκε καμιά αδυναμία. Η τακτική έπιασε τόπο καθώς το ζητούμενο ήταν να κερδίσει η ομάδα χωρίς να δεχθεί τέρμα. Μιλάμε για παιχνίδι κυπέλλου, εξάλλου, και όχι πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι επιβλήθηκαν με 1-0, έφθασαν στην όγδοη σερί επιτυχία τους, αλλά δεν έχουν την πολυτέλεια να μείνουν και πολύ στο προχθεσινό 90λεπτο. Ο χρόνος τρέχει, έχουν συνεχή παιχνίδια, στα οποία καλούνται να παρουσιαστούν ακόμη πιο έτοιμοι.

Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό στο Τσίρειο, την Τετάρτη έχουν τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ και τρεις μέρες αργότερα θα συναντηθούν με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα. Μέσα σε οκτώ μέρες θα δώσουν τρία παιχνίδια και ο Φώτης Παπουλής το ξεκαθάρισε μετά το τέλος του προψεσινού αγώνα πως όσοι είναι στο Κολόσσι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Οι κυανόλευκοι έχουν μια κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς και γενικά τους κατατρέχει ατυχία, όμως όσοι παίρνουν εντολή για να αγωνιστούν παίρνουν άριστα με την απόδοσή τους.  Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή έπαιξαν σαν λιοντάρια προψές, έτρεξαν, δημιούργησαν, «υποχώρησαν» όταν έπρεπε και, γενικά, απέδειξαν πως η χρονιά είναι στα… δικά τους πόδια. Ο τεχνικός του Απόλλωνα άλλαξε δυο-τρεις φορές την τακτική του και γενικά τα κατάφερε να κλειδώσει τον αντίπαλο και να τον πάρει εκεί που ήθελε. Ο επαναληπτικός θα είναι δύσκολος, όπως ήταν και το προψεσινό παιχνίδι, όμως θα πάνε με ασπίδα το 1-0 και με τη δίψα για διάκριση να διακατέχει τους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ