aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η αστοχία και ο άγραφος νόμος…

Απόλλων: Η αστοχία και ο άγραφος νόμος…

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε ψες στο Δασάκι και ο Απόλλων έφυγε ηττημένος από την έδρα του Εθνικού Άχνας. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δέχθηκε γερό χαστούκι και το επιτυχημένο ντεμπούτο του Κύπριου τεχνικού στη δεύτερη θητεία του στο «κυανόλευκους», που προηγήθηκε την περασμένη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό (3-1), δεν είχε συνέχεια.

Τι να κάνει το συντριπτικό ποσοστό κατοχής της μπάλας η ομάδα της Λεμεσού, την υπεροχή και τις χαμένες ευκαιρίες από τη στιγμή που επέστρεψε στη Λεμεσό χωρίς βαθμούς στο σακούλι; Η ήττα από μια ομάδα με μικρότερους στόχους «επιτρέπει» στον προβληματισμό να επιστρέψει στις τάξεις του Απόλλωνα και πλέον αυτό που καλούνται να κάνουν Σωφρόνης Αυγουστή και παίκτες, είναι να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να σηκωθούν και ν’ αντιδράσουν άμεσα.

Το ντέρμπι της Λεμεσού με τη ΑΕΛ ξεπροβάλλει και ενδεχόμενη νέα ήττα, αναπόφευκτα θα προκαλέσει πολλούς τριγμούς στο οικοδόμημα του Απόλλωνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει την αποστολή να εντοπίσει τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν με τον Εθνικό και οι οποίες έφεραν την οδυνηρή ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ