aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Έργο Τσόρνιγκερ…

Απόλλων: Έργο Τσόρνιγκερ…

Οι φίλοι του Απόλλωνα απολαμβάνουν και την κορυφή και το καλό ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα τους. Μια νέα ομάδα, που δημιουργήθηκε φέτος με πολλές προσθήκες, άρχισε νωρίς να δείχνει πως έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει τίτλους. Μια ομάδα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία απ’ ό,τι συνήθισαν οι οπαδοί του τα προηγούμενα χρόνια, πεινασμένη για επιτυχίες, η οποία θέλει να αποδείξει πράγματα στον κόσμο της αλλά πάνω απ’ όλα σε αυτούς που τη δημιούργησαν πως μπορεί να πετύχει.

Ο Τσόρνιγκερ και οι συνεργάτες του έχουν πετύχει αρκετά πολύ πιο νωρίς από ό,τι θα είχαν υπολογίσει και οι ίδιοι. Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, με ομαδικό πνεύμα και οικογενειακό κλίμα, με τους ποδοσφαιριστές να πολεμούν για να πετύχουν τους στόχος τους.

Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, πέραν από τους τρεις βαθμούς δίνει και χρόνο στον Τσόρνιγκερ. Τα θετικά αποτελέσματα αγοράζουν και χρόνο για τον Γερμανό, αφού είναι δεδομένο πως πλέον λειτουργεί χωρίς πίεση.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα κατάφερε με τη δουλειά του να κερδίσει και τον κόσμο που πλέον τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη, διαγράφοντας κάθε ίχνος αμφισβήτησης που υπήρχε προηγουμένως, ιδιαίτερα μετά τον αποκλεισμό από τη Ζίλινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ