aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αχτίδα αισιοδοξίας από Ντόνιο

Απόλλων: Αχτίδα αισιοδοξίας από Ντόνιο

Η «σφαλιάρα» από την Καρμιώτισσα και τα όσα ακολούθησαν, κυριάρχησαν στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα, «θάβοντας» μοιραία την άκρως ενθαρρυντική εμφάνιση του Γκότσουεϊ Ντόνιο. Ο Γκανέζος επιθετικός, στην πρώτη παρουσία με την κυανόλευκη φανέλα, άφησε πολύ καλά δείγματα γραφής στη μία περίπου ώρα που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως συστήθηκε με γκολ στον κόσμο του Απόλλωνα. Ο 28χρονος τέως επιθετικός της Νέφτσι Μπακού, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη αμυντική διάταξη. Μέχρι το σημείο που έγινε αλλαγή, ο Απόλλων ήταν μπροστά στο σκορ (3-1), με τον Ντόνιο να καταγράφει αρκετές σωστές κινήσεις, δίνοντας μία άλλη διάσταση στο σύνολο.

Στο αυριανό ματς με αντίπαλο τον Ακρίτα, εννοείται πως ο γρήγορος στράικερ θα πάρει εκ νέου θέση στο αρχικό σχήμα, προσδοκώντας ότι θα συμβάλει αποφασιστικά για την επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά του Απόλλωνα. Μίας και λόγος για τον Ντόνιο, υπενθυμίζουμ πως ο μοναδικός παίκτης που ντύθηκε στα χρώματα της ομάδας κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο και δεν αγωνίστηκε μέχρι στιγμής είναι ο Νιγηριανός αμυντικός Γκόντσγουιλ Εκπόλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ