aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΣύντροφος Ναν για την ανανέωση με Παναθηναϊκό: «Ήταν μια μεγάλη μαχαιριά για μένα, δεν γνώριζα...

Σύντροφος Ναν για την ανανέωση με Παναθηναϊκό: «Ήταν μια μεγάλη μαχαιριά για μένα, δεν γνώριζα τίποτα…»

Μετά την ιστορική πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ακόμα έναν λόγο να χαμογελά και να πανηγυρίζει, αφού, η «πράσινη» ΚΑΕ, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κέντρικ Ναν για ακόμα δύο χρόνια!

Και ενώ άπαντες πανηγυρίζουν για αυτή την εξέλιξη, η σύντροφος του Αμερικανού γκαρντ, φάνηκε να έχει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς πιάστηκε… προ εκπλήξεως.

Συγκεκριμένα, με αναρτήσεις της στα social media, η Μπλεν Κίγια, ξέσπασε – προφανώς προς τον Ναν και τη συμπεριφορά του – για το γεγονός πως δεν γνώριζε τίποτα για τη συμφωνία αυτή, κάνοντας δημόσια παράπονα προς τον πρώην ΝΒΑερ που ουσιαστικά δεν την υπολογίζει στις αποφάσεις του…

«Θυσιάζεις τόσα πολλά για κάποιον. Κρατάς τα πάντα μαζί για εκείνους στη χαμηλότερή τους στιγμή και γυρίζουν και σε μαχαιρώνουν πισώπλατα με ανθρώπους που ποτέ δεν θα διέσχιζαν ένα δύσκολο δρόμο για σένα. Αλλαγές στη ζωή και αποφάσεις σαν να μην σε ένοιαζε ποτέ τίποτα στη ζωή σου. Είναι πάνω από την κατανόησή μου, πώς τα παιδιά και η σύντροφός σου, δεν είναι προτεραιότητα για σένα, αλλά είναι όλα τα υπόλοιπα. Αλλά ξέρω επίσης ότι ο Θεός είναι μαζί μου και όλα είναι καλά. Κανένας δεν βλέπει τις θυσίες σου, αλλά ο Θεός τις βλέπει. Αυτό έχει σημασία», ανέφερε στο πρώτο της Story για να ακολουθήσει ένα δεύτερο στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μόλις ανακάλυψα αυτό εδώ, μαζί με όλους εσάς και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη για εσάς και τον Κέντρικ. Απλά εύχομαι να ήξερα ότι οι αλλαγές στη ζωή παίρνονται υπολογίζοντας ότι εγώ ήμουν η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια και θυσίασα τη ζωή μου για να είμαι εδώ. Συνήθως δεν μοιράζομαι τίποτα στο διαδίκτυο, αλλά αυτό ήταν μια μεγάλη μαχαιριά για μένα. Είμαι χαρούμενη για εσάς, πάντως…».

222 (1) 185837
222 (1) 185837

Στο τέλος πάντως, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και με τρίτο της ποστάρισμα ανέφερε πως δεν την ενόχλησε η απόφαση του Ναν να ανανεώσει, αλλά το γεγονός πως το έμαθε από τα Μέσα ενημέρωσης!

«Ας το ξεκαθαρίσω. Αγαπάω την Ελλάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω στη χώρα για άλλες δύο σεζόν, αλλά σαν σύντροφος, έπρεπε να το γνώριζα από πριν και όχι να το ανακαλύπτω από τα Μέσα ενημέρωσης, όπως όλοι οι άλλοι».

Πάντως, μετά από αρκετή ώρα, η ίδια έσβησε τα stories από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ